Диагностика на ходила и стойка

Основната дейност на SteTrade Balance е свързана с анализ на ходила, сводове и стойка, както и изработка на индивидуални ортопедични стелки.

Диагностика

   Диагностката се прави посредством най-висок клас апаратура без еквивалент в класа си. На екрана може да се види точно как и колко стъпвате върху гладка повърхност. Това няма как да се разбере с просто око от ортопед. Ето защо, методът ни позволява много по-точна диагностика на сводовете на ходилата. Може също да се разбере в коя зона на ходилото има по-голям натиск и съответно натоварване. Стойката на тялото започва в направлението пета-глезен. Ако те са в една вертикална права, целият костно-ставен апарат стои изправен. На подоскопа лесно и бързо може да се анализира стойката на тялото в три различни позиции, за да се разбере дали стоите изправени, както в покой, така и в движение. Анализът отнема около 15 минути.

Измерване

Изработка

Изработка на индивидуални ортопедични стелки. Ние разполагаме с различни видове заготовки от всички номерации. Нашите модели стелки могат да бъдат поставени спокойно в официална, спортна, работна и специализирана обувка. Подходящи са за всички спортове, включително футбол , ски, кънки и др.  Ние използваме „Термофит“ технология. Нашата задача е да поставим тялото в неутрална позиция, за да може стелката да застине правилно по формата на стъпалото. Процедурата по формоване отнема около 2 минути. Времето за изработка на 100% индивидуални стелки отнема 10 минути.
 
При подрастващите, спортистите и хората, работещи по цял ден на крак, стойката на тялото е от изключително значение. Чрез навременната диагностика на проблема и направата на индивидуални ортопедични стелки, може да се избегнат по нататъшни проблеми с травми и неразположения в мускулатурата, сухожилията и костно-ставния апарат. При настъпване на бързия растеж на децата е изключително важно те да бъдат изправени. По този начин тялото се развива симетрично, без да губи своята геометрия. Ето защо е важно сводовете на стъпалата да бъдат подкрепени, да вървим изправени и да избегнем травми по време на спорт или ежедневна дейност.

Бъдете една стъпка пред болката!

Изследваме Вашата стойка с високотехнологична апаратура без конкуренция в класа си. Получете своите индивидуални стелки в рамките на 15мин.

Адрес

гр. Велико Търново ул. Серес 8Б

Обадете ни се

0877333770
0877365512
0885887005

Пишете ни

stetrade2020@gmail.com

Scroll to Top